Arrangementen

Met het rijtuig en paard door oranjewoud.

Het basisarrangement bestaat uit een tochtje van één uur langs de hoogtepunten van de geschiedenis van Oranjewoud. Naar keuze kan dit gewijzigd worden: een tocht door de bossen is ook mogelijk.

Prijs
De prijs voor een rit van een uur bedraagt 40 euro.

Speciaal kinderarrangement

Wilt u eens wat anders dan het geijkte voor uw kinderpartijtje? U kunt Jelle inhuren met zijn koetsier. We gaan dan eerst een stuk met de kar, zodat de kinderen wat aan dat grote dier kunnen wennen. Terug op de boerderij spannen we hem uit en gaat er een zadel op. De kinderen kunnen nu om de beurt een eindje paardrijden, hetzij aan de longe in de bak hetzij aan de teugel in het bos. De duur van dit festijn is minimaal 90 minuten en de prijs is dan ook 60 euro.

Picknick inbegrepen

Onderweg houden we altijd even een pauze. U krijgt dan koffie/thee naar keuze aangeboden met iets lekkers erbij. Even tijd om de benen te strekken of voor de kleintjes om even te rennen.

Jelle loopt voor het goede doel, sponsort u mee?

De opbrengst van de ritten gaat voor 110% naar het project Mission Schools in Lahore. In Pakistan is het onderwijs nl. niet gratis. Arme ouders hebben geen geld om hun kinderen naar school te sturen. Wij hebben directe contacten met de Pakistaanse predikant broeder Samuel, die regelmatig in Oranjewoud komt.

Sponsor pakistan met rijtuig en paard door oranjewoud.

Als u meer over zijn werk wilt weten, neemt u dan een kijkje op http://www.asiancare.nl/projecten.

U kunt het bedrag ook rechtstreeks overmaken op het rekeningnummer van Stichting Asian Care:
333819527 ovv Mission Schools.

Een lekkere lunch